Zwangerfit

Dé sportieve en moderne zwangerschapscursus voor de vrouw tijdens haar zwangerschap en in de periode daarna.

Verantwoord sporten tijdens de zwangerschap en in het eerste jaar na de bevalling heeft veel voordelen. Je voelt je fitter, klachten worden voorkomen en je herstelt sneller en beter.

Onder deskundige begeleiding trainen, ontspannen en informatie ontvangen is een ideale manier om in goede gezondheid en met vertrouwen de periode voor en na de bevalling te beleven.

Dit kan al vanaf 12 weken zwangerschap.

DUS:

  • Ben je (langer dan) 12 weken zwanger?
  • Of sinds 4 weken bevallen?
  • Wil je fit blijven of je weer fitter voelen?
  • Wil je je goed voorbereiden op de bevalling?
  • Samen bewegen en beleven rondom de bevalling?

Dan ben je van harte welkom (juist ook vanaf vroeg in je zwangerschap!) op deze unieke zwangerschaps-cursus. Je gaat onder leiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut wekelijks een uur werken aan je conditie, buik-,rug- en bekkenbodemspieren, we besteden aandacht aan ontspanning, en je kunt theorielessen volgen ter voorbereiding op de bevalling. Na de bevalling kan de training worden voortgezet om je conditie weer op te bouwen. We maken gebruik van Fittballen, fitnessapparatuur, muziek, dynabands en modern lesmateriaal.

De cursus

De cursus Zwangerfit wordt gegeven op diverse locaties in Deventer. Voor een goede cursusplanning is het gewenst je tijdig op te geven.

NB:

Diverse verzekeraars, waaronder Salland Zorgverzekering, geven een vergoeding voor deze cursus!

Wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar:

former@fysiotherapieborgele.nl