Specialisaties

Fysiotherapie

Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken, het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen.

Lees meer: Fysiotherapie

Psychosomatische fysiotherapie

De psychosomatische fysiotherapeut, heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van spanning- of stressgerelateerde klachten en onverklaarde pijn en vermoeidheid. Dit worden ook wel psychosomatische klachten genoemd.

Lees meer: Psychosomatische fysiotherapie

Bekkenfysiotherapie

Binnen de fysiotherapie is de bekkenfysiotherapie een erkende verbijzondering. Bekkenfysiotherapeuten hebben zich gespecialiseerd op het gebied van het voorkomen en behandelen van functiestoornissen en klachten binnen het gehele gebied van buik, bekken en lage rug bij vrouwen, mannen en kinderen.

Lees meer: Bekkenfysiotherapie

Medical Taping

Het Medical Taping Concept is een van oorsprong Aziatische tapemethode, die niet alleen een stabiliserende werking heeft op gewrichten, maar tevens de spierfunctie, de bloed- en lymfcirculatie stimuleert en ondersteunt.

Lees meer: Medical Taping

Ouderenzorg

De zorgvraag voor kwetsbare ouderen verandert. De komende jaren blijft het aantal ouderen groeien. Dit zien wij ook in de wijk Borgele en directe omgeving.

Lees meer: Ouderenzorg

Dry Needling

Dry Needling wordt toegepast in de fysiotherapeutische behandeling van het Myofasciale pijnsyndroom. Hierbij kunnen Trigger points pijn geven. Met Dry Needling worden deze Trigger points op een effectieve wijze behandeld.

Lees meer: Dry Needling

Oedeemtherapie

De oedeemfysiotherapeut behandelt patiënten die last hebben van (lymf)oedeem, een abnormale ophoping van vocht in het lichaam.

Lees meer: Oedeemtherapie