Big Move

BigMove GGZ is een multidisciplinaire aanpak in het Gezondheidscentrum Borgele en wordt begeleid door Inge van den Esschert van Fysiotherapie Borgele en door psychologenpraktijk Rijt en Kooy.

Een aanpak vanuit een duidelijke visie op gezondheid is bewezen effectief  als u wilt werken aan uw gezondheid.

Kom met plezier om in actie te komen;
Ontdek uw eigen kracht;
Overwin u klachten;
en voel u gezonder!

Is BigMove iets voor u?
BigMove GGZ is voor patiënten die te maken hebben met psychische klachten zoals depressie, somberheid, angst en/of eenzaamheid. Vaak hebben deze mensen ook andere klachten, zoals suikerziekte, chronische pijn, overgewicht, slapeloosheid en/of hart- en vaatziekten.

In het BigMove-programma kunt u op een plezierige manier uw eigen kracht (her) ontdekken en aan uw gezondheid werken.
Om te beginnen heeft u een intakegesprek met de BigMove-psycholoog om een goed beeld te krijgen van uw klachten. De psycholoog helpt u bij het bepalen van uw persoonlijke (gezondheids)doelen.
Tijdens de behandeling heeft u  een aantal persoonlijke gesprekken met de psycholoog.
Daarnaast komt u gedurende 6 maanden wekelijks in een groep bij elkaar om met de fysiotherapeuten aan uw doelen te werken. Wat uw klachten ook zijn, bij BigMove kunt u op uw eigen niveau en met plezier bewegen en bezig zijn met uw gezondheid.
Uw huisarts kijkt van tevoren of BigMove bij u past, en houdt samen met u de voortgang in de gaten.

BigMove is een tweedelijns GGZ-programma dat wordt gefinancierd vanuit de zorgverzekeringswet. Voor BigMove geldt geen eigen bijdrage, maar wel het wettelijke verplichte eigen risico (het eigen risico geldt voor alle zorg uit het basispakket).

U kunt zich telefonisch aanmelden 0570-536610 of mailen naar info@fysiotherapieborgele.nl of contact@vanrijtenkooij.nl  Om deel te kunnen nemen aan het programma is een verwijzing van uw arts nodig.